Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Finna ro och byta fokus

Detta är ett betalt samarbete med Sudio
Det här året har varit ett otroligt annorlunda år för många människor. Jag har som ni vet haft barnen hemma sedan i Mars och jag har förlorat otroligt mycket jobb som egenföretagare. Det positiva med detta är att jag funnit nya intressen och fått mycket tid med barnen. Jag har hittat andra saker att lägga mitt fokus på.
Jag valde att börja odla mycket grönsaker och önskade mig ett växthus i 30års present. Mycket av min tid har jag spenderat nere vid min odling och där mår jag bra och känner ett lugn. I växthuset har jag suttit vissa kvällar och lyssnat på någon ljudbok eller musik. För mig är det avkoppling.
Jag har införskaffat mig ett par snygga rosa hörlurar från Sudio i modellen Ett. Hörlurarna finns i flera olika färger och modeller. De är extremt sköna,  de har en grym brusreducering och är skvätt tåliga (jag som älskar att lyssna på musik, podd, ljudbok eller kolla på film i badkaret) .
Jag har tidigare haft ett annat märke på hörlurar men när jag skaffade en ny telefon så var de inte kompatibla längre. Dessa från Sudio fungerade att koppla ihop hur lätt som helst och batteritiden är grym!
När jag sitter i växthuset, planterar eller är ute och springer så är det toppen med dessa hörlurar. Jag mår bra av musik och jag hamnar nästan som i en annan värld (vilket känns extra skönt just nu att få zooma ut ett tag och gå in i sig själv). Dessa sollar bort så mycket onödigt ljud som stör.
Mina nära och kära vet att jag är ljudkänslig  mot vissa ljud och ibland när barnen leker eller kollar på någonting som jag inte orkar höra så kan man plugga in dessa grymma hörlurar en liten stund för att vila hjärnan.
 
Jag har fått chansen att dela ut en rabattkod till er och den ger er 15% rabatt på hela sortimentet hos Sudio. Rabattkoden är  ”NathalieN15’. Rabattkoden gäller fram till den 20 September så passa på :). Ni får även med en gåva på köpet när ni köper någonting från Sudio.
De finns som sagt andra modeller och färger så ett tips är att gå in och kika vad som passar just dig. Jag kan med handen på hjärtat rekommendera dessa.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats