Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Hemmaträning

Jag är ingen träningsperson och har aldrig varit någon som tycker att det lockar att gå till ett gym. Jag har alltid varit liten i kroppen och kunnat äta precis vad jag vill. Jag har snarare kämpat för att komma upp i vikt. Jag har ätit massor av onyttigt men ändå tappat alla mina gravidkilon.

Jag gick upp 19 kilo vid båda graviditeterna men nu är de borta. Däremot så är min kropp inte som en 18 årings (där allt satt på sin plats) men jag har fy tusan fött två barn och är inte så ung längre. 

Jag vill bli starkare och sedan är det ett plus om min kropp får en liten skjuts också. Min rumpa skulle gärna få flytta upp några våningar.

Ett litet kollage, kul att se om det händer något. Jag kommer endast att köra lite övningar hemma. Jag och några härliga tjejer i en mammagrupp på fb (som jag startade när jag var gravid med Liam) kör nu en squat challenge sedan förra veckan! Superkul och vi peppar varandra! Det fick mig att bli peppad att köra lite andra övningar också.Inte helt lätt att träna hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats