Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Högt tempo

Jag ligger i badet och lyssnar på Josefin och Vanjas podd. Jag minns inte senast jag lyssnade på en podd överhuvudtaget faktiskt. Kanske har det att göra med att hösten närmar sig. Jag är dock sjukt dålig på att låta bli att pilla på mobilen och jag jobbar samtidigt. Jag är ständigt uppkopplad och mitt mål för detta bad var att låta mobilen vara och bara lyssna men jag grejade det inte… Huvudet snurrar av miljoner idéer och projekt och jag är väl helt enkelt för uppe i varv. Jag har inte haft en enda ledig dag på 19 dagar. Så vad är ledighet?!? Minns knappt!?

Jag är mitt uppe i min mest intensiva jobbperiod. Nästa år har jag andra planer för att inte hamna här. Jag älskar mitt jobb och då är det lätt att man gör lite för mycket hela tiden och det har jag blivit varnad för tidigare och nu är jag där själv. Allt känns under kontroll men jag känner att jag inte hinner med barnen och Erik så som jag vill. Jag vet att jag har en resa med familjen inbokad i september och då ska jag koppla bort mig helt! Den veckan ska jag ägna tiden till min familj och vara helt närvarande. I höst har jag det lugnare och då kommer tempot dras ner rejält och det är skönt att känna att jag vet vad som väntar… på ett ungefär. Jag gillar att ha många bollar i luften men jag gillar inte känslan av att inte få så mycket tid med barnen som jag vill. Jag vet att det är en kortare period med känslan gnager.

Jag ligger iallafall med en inpackning i håret och med en ansiktsmask. Jag har mörk choklad med havssalt som jag tar en liten bit av då och då och försöker komponera ihop detta inlägg. Jag saknar bloggandet och det värmer att några av er kontaktat mig och skrivit så fint efter förra inlägget. Tack!

Jag kommer att dela med mig av mitt liv så mycket som jag orkar och hinner. Ni följer väl mig på instagram Nathalie.Nyberg , där är jag mer aktiv!

Skriv gärna om ni har några önskemål på kommande inlägg.

kram till er alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats