Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Hon fick mig att storgråta

Leah är en väldigt kärleksfull person. Både Leah och Liam är det! Igår sa Leah vid nattning!

”mamma du är fin och jag älskar dig precis som du är ”
Jag ”Jag älskar dig Leah precis för att du är just du! jag ska försöka vara den bästa mamman jag bara kan”
Leah ” men mamma, du är ju världens bästa mamma. Jag skulle aldrig vilja ha någon annan mamma än dig”
Där brast det och tårarna sprutade. Ibland är man så hård mot sig själv. Jag känner att kroppen inte orkat vara just den bästa mamman sista dagarna och så säger hon sådär mycket fint ?❤️ Jag har världens bästa barn! Orden jag precis behövde höra!

Som jag skrev har vi vabbar tre hela veckor denna månad. Vi har pysslat och pysslat för att lösa allting. Snart lugnar allting sig och även om Leah säger så fina saker så vet jag att jag kan bättre. Jag ska ta mig tid att pyssla, leka, baka, spela spel och hitta på mera saker. Göra picknick på golvet, ta med picknick och varmchoklad ut i skogen. Inga stora grejer utan bara ge dem ännu mer uppmärksamhet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats