Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Huvudvärk, illamående och kräkningar

Jag befinner mig i mitten/slutet på vecka 14 och denna graviditet är allt annat än en dans på rosor. Jag känner mig fången i sängen. Igår kväll så hade jag inte spytt på ett tag så jag tänkte att jag kunde sätta mig sent på kvällen och plantera några gurkor. Erik hjälpte mig att fylla på jord. Det enda jag gjorde var att sitta på en stol och skulle trycka ner några fröer. Två frön hann jag plantera innan det var dags att spy… så less, så uttråkad. Önskar inget annat än att slippa illamåendet och gå njuta av denna graviditet som till 99.9% blir min sista. Jag känner verkligen att jag inte är gjord för att vara gravid. Liams graviditet är absolut den bästa av dessa tre.

Idag har jag en sjuk huvudvärk. Det är tyvärr något som jag haft mycket av denna graviditet. Om det beror på uttorkning eller hormoner det vet jag inte..

Erik tar verkligen hand om mig dygnet runt, plus barnen och hemmet. Så dåligt samvete! Men jag försöker verkligen tänka att jag faktiskt har en bebis som växer i mig just nu och livet är lite på paus.

Längtar efter sparkar och att få må bra ❤️
Hur är era graviditeter eller hur har de varit?

Så sjukt att det är så olika!

Första magbilden i vecka 14.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats