Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Hyperemesis och en förlossningsskada i bagaget

Jag får ständigt frågor om varför jag valt snitt denna gång och jag tänkte ta och skriva ett inlägg om det. Jag har skrivit om förlossningsskadan som uppstod med Leah men jag tänkte skriva ihop ett inlägg som kommer upp i veckan. 

Jag tänkte även sammanfatta min graviditet med Leah. Jag var sjukskriven iprincip hela graviditeten med L i magen och jag var rädd att bli gravid igen då jag var orolig att inte kunna ta hand om Leah om jag ständigt skulle kräkas och bli sängliggandes ännu en graviditet.

Jag tänkte även att ni kan få ställa frågor om just hur det var med denna typ av graviditet och förlossningsskada?

Det känns viktigt för mig att prata om att en graviditet behöver inte vara så härlig som vissa får det att framstå. Det kan såklart vara bra för vissa men för vissa kan det vara en ständig kamp varje dag! Alla upplever så olika graviditer och förlossningar och ingen är den andra lik. Det kan även vara ruskigt stor skillnad från första till andra barnet. Jag har en bra graviditet denna gång men då jag fick uppleva en hemsk graviditet med Leah och en tuff förlossning så har jag större förståelse för de som upplever sin graviditet som hemsk! 

    
 Vi fick det finaste man kan få!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats