Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ikea

Igår var en bra lämning av Leah på förskolan och det gav oss så mycket energi! Vi åt god frukost och sedan drog vi igång och fortsatte att röja (som hela veckan bestått av).

Vi hade städning hemma så vi passade på att ta en snabbis till Ikea när vi ändå skulle hålla oss borta. Vi tittade på tv-bänken som vi ska köpa och som vi nu har bestämt oss för. Vi har litet hus med massor av grejer så vi behöver förvaring. Det blev en byrå till sovrummet, lite förvaringslådor och en stor växt fick följa med oss hem.

Efter att vi hämtat Leah på förskolan gick vi direkt till vinbärsbuskarna, plommon och äppelträden och mumsade. Ett ställe där både jag och Leah älskar att hänga. Vi får passa på för sommaren är snart över! Det känns redan som höst. Jag och Erik hade inte hunnit äta lunch så det blev sen lunch för oss och Leah fick även hon smaka lite pizza.
Vi hade en effektiv dag men en supermysig eftermiddag! Vi tänkte ha fredagsmys men Leah sa själv att hon var trött och ville sova vid 18 tiden (aldrig hänt förut) och vid 19.30 somnade hon för natten.

Mitt och Eriks fredagsmys uteblev också då vi fortsatte att fixa med förvaringarna när Leah somnat. Är så taggad på att få helt i ordning så kan inte sluta. Hoppas att mitt plockande, rensande och fixande håller i sig!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats