Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Imorgon får vi vårt andra barn

Dagen har startat, vår sista dag som föräldrar till ”bara” Leah, imorgon får vi vårt andra barn! Så sjukt att veta. Jag ska försöka dela med mig av några inlägg under dagen om förberedelser och så! Det är en lite procedur med planerat snitt. 

Hoppas att ni får en mysig dag och kika gärna in här då och då för vem vet det kanske händer redan idag. Jag hoppas förstås att bebis stannar till imorgon när vi ändå är så när planerat snitt. Jag har trott att det ska starta flera gånger men det har lugnat sig. 

Pirrigt pirrigt pirrigt!

Jag har iprincip storatädat och fixat inför bebis ankomst nu på förmiddagen. Lagt in bebiskläderna på rätt ställe, bäddat sängen, vagnarna och rensat massor av saker. Saker jag bett Erik göra men som inte gjorts… Känner mig stressad för att jag vet att kaoset inte löser sig av sig själv och oavsett hur ont jag har nu är det mycket jag inte kommer kunna göra efter snittet. Nu har jag ännu ondare och tårarna rinner. Inte såhär jag föreställt mig sista dagen. Hade sett fram emot att njuta och hitta på något kul med Leah.

Stressad, nervös och förväntansfull. Mycket känslor på en gång! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats