Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jag har beställt en ny telefon

Jag har nu valt att lämna iPhonemaffian och testa på en Huawei P30. Är man inte töntig som tycker det är ”läskigt” att gå över till andra sidan ? Jag har haft iPhone sedan de släpptes?

 

Jag väljer denna pga kameran och för att jag tycker att det är orimligt att betala så mycket för en iPhone där kameran inte ens är speciellt bra vad jag har hört. Jag har betalat över 800kr för min iPhone 8 Plus och kameran är värdelös. Jag vill gärna kunna ta helt okej bilder med min telefon iallafall och dessa blir inte skarpa och då jobbar jag ändå som fotograf så det kan inte bara bero på skit bakom spakarna. Det är med blandad förtjusning.

Skulle underlätta att få lite finare bilder hit till bloggen och instagram när man ska vara lite snabb.

Jag kommer skriva mer när jag fått telefonen och testat den.

Appropå dålig kamera i mobilen så bjuder jag på en gullig men suddig bild från min iPhone. Jag har höga förväntningar! Kanske lite för höga ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag har Samsung s9 plus eller? ??? jag har ingen aning. Valde mellan den och Sony pga kamera. Jag är ingen expert på foto men jag tar bara kort med mobilen så vill ha något okej kamera. Men jag tycker bilderna blir väl okej men kan vara bättre. Kanske inte blir så bra med mobil kamera?

stats