justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jane Koenig – Love Tag

Detta är ett samarbete med Jane Koenig

Jag har länge varit sugen på att införskaffa mig smycken som symboliserar eller har med familjen att göra. I fredags kom detta underbara smycke som nu ständigt hänger runt min hals med mina älsklingars första bokstäver (“E” som står för Erik, och två “L” för Leah och Liam. “Love tag” halsbandet är från Jane Koenig

Jag valde även en längre kedja då jag tänkte att det vore snyggt att ha tillsammans med mitt andra halsband som jag alltid har på mig. Jag valde även färgen förgyllt silver och som ni kan se på bilden så ser det ut som guld. Mycket snyggt och passar väldigt bra till mina andra smycken!

Denna typ av halsband är även en toppenpresent som man kan ge bort i födelsedagspresent, mors-/farsdagpresent eller när man vill skämma bort sin kärlek, förälder eller bästa vän! Det finns olika kedjor att välja bland och halsbandet finns i tre olika längder. Love tags serien finns i fyra olika färger och olika storlekar. Halsbandet kom även paketerat i en fin ask och det tog inte många dagar innan jag fick hem smycket efter att jag hade beställt det.

Det som även är bra är att trots att det är en Dansk hemsida så är det fraktfritt!DSC_5342

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats