Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jobb och fredagsmys

Erik har jobbat massor de senaste tre veckorna. Vi har knappt sett röken av honom i veckorna och jag och barnen har längtat massor efter honom. Vi har sovit när han har kommit hem från jobbet  på kvällarna så vi har inte haft så mycket tid med honom. Igår var han ledig till största delen av dagen så då passade jag på att jobba och Erik hängde med barnen. Jag hade en hel del redigering att göra men jag hade också en fantastisk gravidfotografering på eftermiddagen/kvällen(visar bild nästa vecka). Jag älskar att jobba!

Medan jag jobbade så hann Erik hitta på massor av kul med barnen. De åkte till Leos lekland och medan jag fotade hängde de i Ulriksdal och åt middag.

Efter fotandet så åkte vi och handlade fredagsmys och det bestod kvällen av.

Efter fotograferingen hade jag kameran i handen så passade på att fota våra älskade ungar. Inga fotokläder och glass överallt men ändå mysigt att fånga dem på bild och Erik fick vara med han också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats