Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jobb, träning och vardagspussel

Just nu är det en intensiv jobbperiod och det har pågått i ett par veckor och den fortsätter lite till. Det är kul men jag längtar efter mer tid med familjen.

Imorse lämnade jag barnen på förskolan och vi hade en mysig morgon. De var lite ledsna vid lämningen men det gick över som vanligt på någon minut.

Idag har jag och Emma suttit och jobbat med vår workshop och det blir helt fantastiskt! Vi är ett grymt team! Vi kompletterar varandra! den 13 September så åker vi och den 22 kommer min älskade familj ner. Såååå perfekt!

Efter en lång jobbdag hämtade jag barnen på förskolan och de bjöd på lite kaos.

Jag ”måste du låta så arg?”.

Leah ”men mamma man är faktiskt lite arg när man har varit på förskolan!”

Jag ”jaha varför då?”

Leah ”Vi har ju lekt så mycket och då blir man ju lite trött”.

Älskade unge du är så klok och bra att kunna sätta ord på sina känslor.

Idag hade de firat Liam på förskolan (han fyllde ju år i juli). Jag frågade häromdagen om de firar barnen som fyllt år under sommaren och idag gjorde dem det. Han var sååå glad och jag fick bilder skickade till mig. Han berättade att de sjungit ja må han leva och att det minsann var hans födelsedag. Det ropade han hela vägen från förskolan!

Jag började med maten men sen kom Erik och bytte av mig medan jag och min granne/vän/träningskompis åkte och tränade ett utepass med Naturträning. Ett svettigt pass med bland annat styrka och kondition. Jag var helt slut! Jag är dock galet stolt att jag grejade det!

När jag kom hem slängde jag i mig lax och sallad. Nu ligger jag i badet (borde kanske döpa bloggen till bloggfrånbadet). Ska tvätta håret köra ansiktsmask och kanske lyssna på en podd. Cykelgänget imorse ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats