Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Julen är äntligen över

Får man skriva så? Ja det får man efter att ha firat jul tre dagar i rad. Jag känner mig superklar med att flänga runt och rodda. Jag är självaste Grinchen, men det har blivit bättre sedan vi fick barn. Innan barnen så har vi rest och varit borta många jular Erik och jag. Erik älskar dock julen. Det jag älskar med julen är barnens förväntningar och lyckan i deras ögon. Vi bygger våra traditioner. Vi har väl inte helt landat i hur vi vill göra helt. Det enda jag verkligen varit benhård med är att vi inte ska flänga runt i en bil på julafton. På julafton ska det vara fokus på barnen och att mysa.

 

Enda riktiga traditionen vi har är att ställa ut en skål med gröt utanför dörren kvällen innan till tomten.

Barnen har älskat att fira jul tre dagar i rad men jag känner mig verkligen helt slut. Har ju en liten som ammas genom nätterna och suger lite energi ur mig. Sedan ska man fokusera på att barnen ska ha det toppen och den där energin är som sagt inte full så man får bara kämpa på… Energin ska även räcka till alla vi träffar. Med skilda familjer så kan det vara svårt att få ihop allt. Antingen kör man alla en dag så får det vara sjukt intensivt eller så får man dela upp det… känner dock att tre dagar på rad inte var helt optimalt ?

Hur har ni gjort?

Väldigt tacksam att barnen har så många som älskar och bryr sig om dem. De har ju även fått massor av fina julklappar och fina julminnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats