justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Kan jag laga mat?

Tycker du om att vara i köket? Jag trivs i köket och speciellt när jag får göra det i lugn och ro. Inte när man ska hetsa ihop något lite snabbt med ett barn hängandes på varje ben. Jag drömmer dock om att ha ett stort och fint kök i framtiden med stora ytor.

Tycker du om att laga mat? Jag tycker om att laga mat men allt går verkligen i perioder.

Vilken är din favoriträtt? Jag älskar att testa nya saker men favoriträtt skulle jag säga Thailändsk syrlig biffsallad, skaldjur ligger högt upp, sushi men jag älskar även tacos.

Vilken är din paradrätt? Just nu vet jag faktiskt inte helt för det går i perioder. En favorit är fiskpaket som man lägger på grillen med potatis och godsaker.

Lagar du oftast efter recept eller freestylar du mest? Jag freestylar och följer aldrig recept skulle jag säga. Tycker det tråkigaste som finns är att följa recept. Jag kan absolut inspireras av recept men går aldrig efter recept (Erik är receptgalning så om han lagar måste allt finnas annars kan han inte laga den rätten). Pannkakor tycker jag är så tråkigt då det alltid är exakt samma saker så det är alltid Erik som lagar just pannkakor.

Jag kan iprincip laga soppa på en spik då jag är

expert på att laga mat av det som finns hemma.

Laga mat till andra? Till familjen har jag inga problem att laga mat till men när det är till vänner eller andra så blir jag så nervös. Vet inte varför. Någon mer som känner så?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats