Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Känslor och tankar en dag efter snittet

Han är otroligt ljuvlig vår lilla son! Otroligt häftigt att vara tvåbarnsmamma även fast jag inte förstått det än. Natten innan snittet sov jag ingenting. Stressad, orolig, nervös och pirrig. Vi har blivit och blir så otroligt bra omhändertagna här på BB stockholm. 
En hel förlossningsberättelse kommer om snittet som överraskade mig totalt. Jag trodde att jag skulle bli snuvad på halva upplevelsen men ack så fel jag hade. Det var så otroligt häftigt! Jag är så nöjd med beslutat och att jag fick igenom snittet. Han var ändå ”stor” trots en vecka innan bf så hade jag gått över och fött vanligt så hade jag nog råkat ut för en förlossningsskada även denna gång. En gissning men magkänslan säger så.

Jag har ont och kom inte upp ur sängen igår trots två försök. Idag blir det försök igen men ska se till att vara ordentligt smärtlindrad. Smärtan denna gång är minimal jämfört med förra gången så det är underbart!

Jag fick upp honom på brösten direkt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Det var det jag tyckte var härligast med snitt också. Att få upp sitt barn på bröstet o få ha kvar henne/honom där var underbart. Att slippa skiljas från sitt barn pga operation efter vaginal förlossning. Njut ordentligt nu!

    1. justbeproud

      Jag fick upp Leah på bröstet direkt vid den vaginala förlossningen också men sedan fick hon vara hos Erik medan jag opererades men de satt precis bredvid mig så vi skiljdes aldrig ifrån varandra <3

stats