justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Kärleksfull dag

Jag och Leah hade en rätt tung natt. Hon fick rätt hög feber hostade en del och fick för sig att hon ville gå upp vid 03.00 men det fick hon förstås inte. Hon fick Alvedon och mammagos och somnade om i min famn “mamma det här är det mysigaste som finns”. Mitt lilla hjärta!

Erik sov med Liam som vaknade som en solstråle och var taggad på förskolan.

Jag och Leah låg länge i sängen och förflyttade oss sedan till soffan där vi åt nudlar, kiwi och kollade på film. Leah åt sina första nudlar i livet och hon tyckte det var gott. Jag har äntligen blivit av med “halsontet” och mår mycket bättre.

Pling plong och någon ringde på dörren. Det var ett blombud 🙂 Erik den rackarn hade beställt detta bud för ett par dagar sedan. Blommor, kort och choklad. Leah var överlycklig för att “pappa skickade blommor och choklad till oss”.

Min hud är just nu kaos, humöret svängigt, extremt känslig och gråtit för allt möjligt och sedan kom mensvärken från helvetet… Inte alls oväntat men smärtan denna gång är som att föda barn…

Leah hade lite önskemål om middagen och det var nämligen “plockmat” framför tvn. Så det blev det charkisar, ostar, oliver, grönsaker och dipp. Hon önskade även grön smoothie som fick bli mellis när Erik och Liam kom hem ❤️ Efter smoothie blev det plock och Liam valde film. De bjussade på lite dansshow och jag och Erik soffdansade.

Jag bad Leah berätta vad det bästa med Liam var “han är söt och jag är glad att jag har honom så jag alltid har någon att leka med. Jag älskar Liam han är världens bästa lillebror”. Liam sa hur mycket han älskade oss alla och Leah höll med. En rejäl kärleksdos!

Erik nattade barnen och jag kikade på Big Brother och sedan la jag mig i ett varmt bad för att försöka få bort mag och ryggont men lyckades inte så det blir att ta lite mer värktabletter för att kunna sova. Erik målar just nu om hallen och imorgon målar jag på kalkfärgen så att det blir klart. Så taggad!

Leah vaknade till precis med hennes dumma hosta så nu ligger hon i våran säng och jag har lagt massor av kuddar så att hon ligger högt.

Vilket långt inlägg det blev 🙈 Hoppas ni uppskattade det (om ni ens orkade ta er igenom det) ❤️ Hoppas ni haft en fin dag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats