justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Knuffa ut mamma(s)

Igår var tanken att vi skulle varit på middag men det blev inte så. Det blev en mysig dag ändå! Jättemysig faktiskt.

Världens gulligaste Liam sprang runt med Vaianaperuken. Barnens mormor och Claes tog en 2h promenad med våra hundar och köpte sen med sig fika. Leah åt årets första semla. Liam och jag fick annat då vi inte tål. Jag ska baka semlor någon dag som är både gluten och laktosfria!Vi myste på och sen ringde barnens mormor och frågade om inte Liam fick sova hos dem så Leah fick vara själv med oss. Leah sov hos mormor torsdag-fredag så det blev rättvist. Det hade gått superbra med Liam och han sov till typ 09… varför är det alltid så? Att barnen sover bättre borta? Jag är iallafall väldigt tacksam att de är så trygga och att det går bra.Det blev lyxipyxi för Leah. Ensam med mamma och pappa. Vi försökte spela fia med knuff men det gick sådär! När Erik sa att hon skulle “knuffa ut mammas” så tog hon verkligen det ordagrant. Hon knuffade ner alla gubbar från spelbrädet. Haha, så det gick ju sådär och Erik kom på att det inte var så pedagogiskt att säga så till en treåring.

Dipp och grönsaker blev det iallafall, mysig middag och vi kollade på smurfarna. Vi låg alla i en hög och myste i soffan. Leah somnade på soffan och Erik bar upp henne.

Jag och Erik fastnade och spelade onlinebingo ett tag som två pensionärer i hopp om att bli miljonärer. Det blev vi dock inte utan snarare fattigare. Jag har tipsat och hoppas på att det ska ge mig någon tur trots att jag är helt ointresserad av sport och kan INGENTING! Vinnande koncept? Jag hoppas det!

❤️

Vinst i kärlek har jag verkligen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats