Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Kuba here I come

Igår gjorde jag något HELT galet. Jag bokade en resa till Kuba. Det är en fotoresa och jag åker med ett gäng härliga fotografer. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ska åka iväg från Erik och barnen så långt bort. Nästan 18h+ restid. Båda barnen kommer då gå på förskolan så det känns ju riktigt toppen.

Jag åker med två stycken som jag känner så det känns extra kul. Någon som varit i Kuba?

I februari går flyget till Kuba. ÄLSKAR att ha saker att se fram emot. Detta blir en perfekt start att börja det nya året men också fira att mitt företag är igång helt och att jag börjar jobba heltid. Så otroligt pirrigt!

948@80

Bild lånad av Expressen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats