Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Min frånvaro

Det har varit mycket ett tag nu och jag är helt slut! Jag älskar hösten men jag blir också så himla trött! Jag är mamma”ledig” men för det så finns det inte tid att vila så mycket. Jag ammar (vilket bokstavligen talat suger musten ur mig), jag har två barn att ta hand om, två hundar, så har jag hemmet och mitt företag att sköta. Tyvärr så har inte orkat lägga mitt sista krut på varken bloggen eller Instagram och jag kan på något sätt inte låta bli att stressa upp mig för det.

I lördags körde vi en tur med båten (ett eget inlägg kommer om det imorgon). Igår (söndag) var jag på en kurs i nyföddfotografering och idag hade jag en liten mini människa här hemma som jag fick testa mina nya kunskaper på inom nyföddfotografering. En toppen helg men som sagt helt slut! Igår somnade jag innan klockan 21 på soffan och det är på kvällarna som jag brukar tidsinställa inlägg till bloggen så därför har det blivit som det blivit. Imorgon kommer iallafall flera inlägg ploppa upp här det lovar jag:)
En liten Bts från söndagens nyfödd workshop

DSC_7698

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats