Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Låt oss prata om PMS

Det är…. Vi är så många som blir personlighetsförändrade pga PMS. Sedan jag fick barn så är jag verkligen kaos i hela kroppen när pmsen drar igång. Känslorna är utanpå och jag vill sprängas inuti. Ibland är jag irriterad, ibland känner jag mig tom och deppig och ibland är jag väldigt känslig.

Jag åt WO-HO från Elexir Pharma och det fungerade toppen. Nu har jag dock helt glömt av dem och det resulterade i att jag är kaos. Jag kommer definitivt inte slarva med dem igen för det är inte roligt att vara irriterad. Jag känner mig inte som mig själv och inte mitt bästa

Två sjuka barn, renoveringskaos, allmänt kaos, jobb att sköta osv är inte en bra kombo med pms!

Jag ville bara dela med mig att jag är en av dem med grov PMS och visst att man kan skämta om PMS men det är faktiskt ett helvete.

 

Haha får se om jag kommer ångra detta inlägg när pmsen är över!  Lider ni av pms? Berätta ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag tycker inte det men min man tycker jag lider av pms. Han säger alltid innan eller när det snart är dags att mensen ska komma,” ja det visste jag väl, du har ju pms”.

    Han tycker jag är lätt irriterad och små sur dem dagarna. Men jag har faktiskt inte lagt märke till det ? visst kan man ha sådana dagar men inget jag kopplar till pms.

    1. justbeproud

      Ladda ner womanlog så får du bra koll,. Jag antecknar allt kring pms och mens osv där. Så skönt att ha koll. Kan känna mig orimligt irriterad och så kikar jag och ser att japp det är pmsen och då säger jag det till min man så han vet ?

stats