Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leah satt i halsen vid middagen och två ryggdunkar krävdes

Jag har haft en magisk dag idag och det känns som jag/vi hunnit med massor. Ett inlägg om hela dagen kommer imorgon men detta inlägg kan inte vänta.

Det hände däremot något väldigt obehagligt i slutet på middagen. Leah satte sallad i halsen. Hon hulkade/klöktes tre gånger och hon fick inte fram något ljud eller host. Jag tog upp henne, lutade henne framåt och dunkade henne i ryggen två gånger och då flög den upp så att jag såg den synligt i munnen och kunde plocka ur den. Hon började gråta direkt men det gick över snabbt. Jag hanterade situationen lugnt och sansat och jag tror att det var för att jag visste vad jag skulle göra. Att jag ”bara” behövde ryggdunka två gånger gjorde att jag inte stressade upp mig alldeles för mycket. Självklart var det obehagligt och jag hoppas att detta var sista gången detta händer. Vi hade tur att den satt så att jag lyckades slå upp den.

Det var inte dramatiskt för Leah och hon var helt som vanligt direkt efteråt men snälla ni. Jag ber er att gå HLR-kurs. Jag har både gått på Öppnaförskolan när de hade där, jag har testat på dockor vid flertal gånger på event, i Trygg-Hansa montern på Underbara barn mässan och jag vann även en kurs från Life in mind (en webbkurs) där docka ingick. Köp er en webbkurs via life in mind eller gå en kurs där det finns! Det är så otroligt viktigt! Jag kollar på klipp på youtube med jämna mellanrum för att friska upp minnet. Det går aldrig att träna för mycket på detta!

Jag tycker även att det är så viktigt med att de som passar barnen kan detta. Jag fick en påminnare igen och kommer att påminna både barnens farmor och mormor som passar Leah ofta. Detta är så viktigt!

Här kan ni komma till ett klipp och kika direkt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Oj, så obehagligt! Vad skönt att det gick så pass bra ändå! Håller med dig, det är viktigt att hålla sig uppdaterad i HLR, man vet aldrig när man kan tänkas behöva den kunskapen.

stats