Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leah satt i halsen

Idag var det föräldrarfrukost på förskolan. Hela familjen var taggade men det blev inte alls som vi tänkt. Jag skulle äta på Leahs avdelning och Erik på Liams.

Leah skulle äta filmjölk med havrepuffar och sätter i halsen andra tuggan… Alltid obehagligt. Jag märkte dock att hon fick luft och hon började skrika och sa att hon tyckte att det var obehagligt. Det är någon liten bit som sitter kvar och skaver och hon hostar och hostar så att det kom massor av segt slem. Leah är hysterisk och skriker konstant och det går inte att få henne att lugna sig. Den lilla biten retar halsen och den skaver och triggar igång kräkreflexen men inget kommer upp.

Jag blir orolig att Leah blivit magsjuk och tänker panik om hon smittar ner alla barn och föräldrar så jag går hem med henne.

Erik har nyckeln och svarar inte på telefonen. Jag är rätt känslig mot slem och kräk så jag går själv och hulkar lite smått och knackar på rutan där Erik sitter och dricker kaffe på Liams avdelning. Erik kommer ut i panik och tror att Leah är magsjuk och känner panik inför morgondagens kickoff och helgens 30-årsfest?

Jag och Leah går hem och hon lugnar sig snabbt. Hon äter massor av frukost. En macka och 3 glas yoghurt och mår prima ballerina.

Obehagligt för henne och jobbigt att det hände precis idag på föräldrarfrukosten. Glad att jag var där och kunde trösta.

Hon får vara hemma idag iallafall!

Bråkat med försäkringskassan har jag och Erik hunnit med också…

Denna morgon var inte alls härlig!

Viktigt att skriva om det bra och det dåliga och inte fluffa till allting.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats