Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

livet händer

Hej alla fina ❤️

Jag hoppas att allt är bra med er! Denna blogg som jag skrev i flera gånger om dagen tidigare blir nu för tiden inte så uppdaterad. Men vet ni vad?!? Det känns skönt att inte känna pressen. Det var en period jag bloggade ständigt, hade både barn, hundar, hemmet, poddade, instagrammade, jobbade och försökte mig även på youtube. Hur ska det vara möjligt att driva heltidsjobb som fotograf och allt detta ovan plus att räcka till familjen och vänner. Livet kommer med sina prövningar, som man ska ta sig igenom. Livet händer! Jag älskar egentligen att blogga men inte när det blir press och stress att leverera två till tre om dagen. Jag tycker detta är otroligt skönt att jag kommit till den här punkten att bloggen finns kvar och jag bloggar då och då.

Vill ni följa mig mer dagligen så tycker jag att ni ska följa mig på instagram om ni inte gör det. Jag är både aktiv på storys och lägger upp så gott som dagligen på både min privata instagram Nathalie.nyberg och min företagsinstagram Nathalienfoto.

Jag älskar ju även rörligt så vore så kul att vlogga mera. Jag tror bara att det är klurigt att få ihop ett regelbundet vloggande just nu när jag är inne i min hektiska jobbperiod. Jag har väldigt mycket bröllop och fotograferingar just nu.

Jag vill bara skriva att jag är tacksam att ni ändå är en del som fortfarande kikar in här trots att inläggen är glesa.

Jag och Erik befinner oss i Nyköping. Vi har ätit middag, rekat fotoplatser, hejat och kramat morgondagens brudpar. Imorgon ska jag fota mitt tredje bröllop för i år. Det kommer bli magiskt! Nyper mig i armen för att jag får göra det jag brinner för och som var min dröm så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats