justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Lucka 24 – Julafton

Dagens inlägg handlar om hur vi ska fira julafton och detta är tidsinställt.

Om allt går som det ska och alla är friska så kommer julen vara hos oss i år. Vi kommer inte att åka iväg och vi hinner träffa både min och Eriks familj under samma dag. Som jag skrivit så har vi båda skilda föräldrar så det ska bli otroligt skönt att fira julafton under en dag.

Planen:

Vi kommer att vakna och springa ner tillsammans med barnen och kika om Tomten ätit upp gröten vi gjorde och ställde ut. Under granen kommer det att ligga julklappar. Då vi ska fira utspritt över hela dagen så kommer de få de flesta av våra paket på morgonen… Är tanken.

Vi myser framför julkalendern och äter “tomtegröt” och skinkmackor. Barnen får leka lite med sina klappar och eventuellt går vi ut en stund i snön och en promenad med hundarna.

Min mamma kommer och hämtar Leah vid 11-tiden och då åker dem och delar ut choklad på ålderdomshem och gör dem lite glada. Liam kommer sova sin dagslur och jag och Erik hinner då förbereda inför jullunchen tills Eriks familj kommer 12.30.

Eriks mamma, syster, Pappa, hans fästmö, hennes son och Eriks farmor kommer på Jullunch. Vi myser, spelar julklappsspel, umgås tills Kalle (vet inte om Eriks familj stannar och ser Kalle och vi är allihopa eller om dem åker vidare). Det vore kul om båda familjerna hängde en stund ihop iallafall.

Min familj kommer till Kalle Anka och då tänker jag att vi dricker glögg och kikar på tv allihopa. Från min familj så är det Min mamma, min mammas man Claes, Claes pappa, min bror, min pappa, min pappas fru och mina två systrar och deras hund.

Vi kommer att köra julklappsspelet med min familj också, äta middag och förhoppningsvis kommer tomten som barnen längtat så mycket efter.

Så ser planen ut. Hur firar ni jul?

Barnen är så förväntansfulla och det är det absolut häftigaste med julen ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats