Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mål och drömmar

Min stora dröm i livet var att få familj och två barn. Varje gång man fick önska sig något så önskade jag mig alltid två barn tillsammans med Erik! Varje gång klockan slog exempelvis 22.22, man tappade en ögonfrans eller blåste ut alla ljus på tårtan (då önskade jag just det). Nu har jag ett fantastiskt liv med min älskade man och två underbara barn och två hundar.

En annan grej jag drömt om var att få jobba som fotograf och konstnär. Det gör jag idag och nu är målet att inte jobba så mycket helger och kunna ha råd med en villa i framtiden och kunna resa mera.

Jag har inte varit så aktiv på bloggen men jag funderar så mycket på vad jag vill. Jag vill fortsätta med mina sociala mediekanaler men velar just nu lite på hur jag ska göra med detta. Jag älskar ju foto, skriva och dela med mig. Jag behöver mera få ihop allting.

Små och stora drömmar och mål jag har just nu:

 • Ta körkortet (ska skriva ett eget inlägg om detta för att peppa andra som kanske tänkt som jag).
 • Skaffa en cab.
 • Fota mera projekt för min skull.
 • Fota lite reklam/kampanjer. Lite mera crazy för att få utlopp för att vara ännu mera kreativ.
 • Renovera hemma- kök, badrum, vardagsrum, uteplats, måla om… ja en hel del behövs göras om.
 • Hus (vill inte flytta nu) – Drömmer om stora ytor.
 • Häst i framtiden (rida mera).
 • Många resor (jag älskar att resa).

Hur ser era framtidsdrömmar ut? Dela gärna med er, stora som små ❤️Det som jag önskade mest har jag redan och jag önskar att jag och Erik fortsätter att hålla kärleken resten av våra liv och att jag och min familj håller oss friska ❤️??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Jag drömde om min familj. Att ha barn och vara gift med min dröm man. Det har slagit in med storm. En underbar man och tre underbara barn. Hus bor vi i och trivs. Dock vill jag renovera delar av huset och fixa ordning vår altan. Få gungställning, leksaksstuga på gården och rutchkana så barnen kan ha roligt utan att behöva gå till lekpark jämt. Sandlåda har vi ?

  Jag har haft strö jobb innan vi skaffa barn så vet inte riktigt dröm jobbet. Men alltid velat jobba med barn men plugga orkar jag tycärr inte med så jag blir glad bara jag får ett jobb jag trivs med ? körkort skulle jag gärna vilja ha men är för trafikrädd än så länge, provat köra upp.

  Trivs med livet som det är just nu. Framtidsplanerna är att resa med hela familjen och skaffa ett jobb jag gillar. Just nu njuter jag av mammaledigheten och att vi alla är friska och mår bra.

  1. justbeproud

   Åh så fint ❤️ bra drömmar och mål. Njut av mammaledigheten så kommer de andra bitarna på plats sen❤️

stats