justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Man kan inte alltid vara på topp och en hemlis

Nej den här veckan har jag definitivt inte varit på topp. Mår fortfarande inte helt hundra! Helst av allt vill jag bara ligga i ett mörkt rum och sova tills min ork och energi kommer tillbaka. Men det fungerar inte så när man är mamma till två små tyvärr och Erik jobbar på. I tisdags fick jag iallafall hjälp av både barnens mormor och farmor som hjälpte till med Leah.

Liam har varit lätt till största delen av tiden så ska inte gnälla för mycket. Idag har han dock varit rätt kinkig och knappt sovit och endast varit nöjd när jag varit uppe och gått med honom. När man har huvudvärk och är svag är man inte jättesugen på att gå runt med en gallskrikande bebis MEN man klarar mer än vad man tror även fast man fäller några tårar själv på kuppen.

Ja denna vecka har jag inte bjussat på många härliga inlägg men jag har knappt orkat mig upp ur sängen och sen har all energi gått till barnen. Jag hoppas att ni förstår! 

I helgen väntar massor av roligt och nästa vecka kan jag förhoppningsvis våga avslöja en hemlis. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats