Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Måndag – veckan är igång 

Igår var en lugn dag. Den senaste tiden har jag sovit väldigt dåligt pga lilleman och sömnen är väldigt hackig. Jag är otroligt trött om dagarna så jag passade på att sova och vila så mycket som Liam tillät. Han är inte den lugna typen precis. 

Jag har faktiskt börjat träna lite, Liam får agera vikt och det är en söt liten vikt jag har. Nu ska jag bli stark! Jag har redan träningsvärk efter tvådagars träning.Det var en glad tjej jag hämtade från förskolan. Erik tog en paus i jobbet så gick vi på en promenad hela familjen innan vi gick hemåt! 

Leah var underbar och mysig ena sekunden och andra sekunden hittade hon på hyss och lyssnade inte alls. Livet med en tvååring! Det bråkas lite varje dag.

Det blev lite kvällsdans enligt Leahs önskan, jag fick ett långbad och sedan hann vi mysa framför serier. Liam höll sig vaken till ca 22.30… Vår lilla nattuggla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej! Kul med lite träning, vad gör du för övningar? Har själv en pojk i Liams ålder dag är lite nyfiken. Var har han för mat- och sovvanor?

    1. justbeproud

      Ska skriva ett inlägg om lite övningar tänkte jag ☺ vad roligt. Sömnen har varit kaos nu i ett par veckor och maten fick vi pausa med då han även blev tjorvig i magen. Nu ska jag dock börja vänja av amningen så vi kommer bli bättre med rutiner och allt nu.

stats