Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Matpajer

Igår lagade jag två stycken pajer. En tacopaj då vi hade massor av rester kvar och en lax och spenatpaj.

Jag gjorde pajdeg på smör, mjöl och vatten.

Tacopaj

Först gjorde jag pajdegen som jag la ut i formen, pickade med en gaffel och sedan in i kylskåpet ca en halvtimme. Sedan fick den förgräddade i 10 minuter i ugnen.

Jag blandade tacofärsen med creme fraiche, en stor tomat som jag delat i mellanstora bitar och Sedan hade jag i lite paprikakrydda. Jag la det på pajskalet och toppade med ost. Den fick vara inne i ca 10 minuter.

Jag serverade med sallad till. Leah och Erik älskade den.

Lax och spenatpajen

Jag skar lax och bladspenat i mindre bitar och fördelade över pajskalet (som jag gjorde exakt samma som med tacopajen. Jag blandade även tre ägg med tre dl grädde, salt, peppar och riven ost (använde en dl tacoost och en dl parmesanost). Denna fick vara inne i ca 20 minuter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats