justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mattips som underlättar i vardagen

 • Häromdagen skrev jag om att jag börjat skriva matsedel inför varje vecka. Det underlättar verkligen! Vi veckohandlar och då är det toppen att ha koll på vad som behövs köpas till varje maträtt.
 • Mathem är någonting som jag verkligen älskar! Periodvis har vi beställt massor därifrån. Man kan sitta och klicka hem när barnen sover (i matbutiken vet man aldrig när barnen tröttnar). Maten levereras fram till dörren och det enda man behöver är att plocka upp och ställa varorna på sin plats. Mathem är även perfekt om familjen är sjuka!
 • Självklart går det att laga mat med båda barnen men jag tycker att det är skönast att få göra det lite i lugn och ro. Jag brukar då passa på att laga mat när mannen är hemma och då kan jag laga flera rätter så att det finns inför veckan.
 • Jag brukar även laga större lass när jag väl gör tex köttfärssås eller lasange så kan vi frysa in och plocka fram när det kör ihop sig!
 • Det finns även färdiga matkassar med recept som finns lite överallt. Det har vi inte testat än men det kommer vi nog göra någon gång när jag kommer in i en period när fantasin tryter.

Mina två småttingar!

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  justbeproud

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  stats