justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Migrän och snäll bebis

Liam somnade vid 02 igår. Han är inne i en period där han somnar sent… väldigt sent!

Imorse vaknade vi när Leah skulle till förskolan. Jag hade då migrän… Jag och Liam somnade då om till 13.00! Goda bebis! 

En bild på Leah tagen för två år sedan exakt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Tänker på det där att du både är sjuk och har migrän. Har du kollat upp dina järnvärden? Min migrän blir värre när jag inte har bra med järndepåer och drar gärna på mig mer sjukdomar också. Jag har köpt Ferronol som jag tar varje morgon nu. Upplever att huvudvärken är bättre sedan jag började med det, så kan verkligen tipsa om saken. För det är hemskt med migrän :/.

stats