justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Min sista semesterdag

Gulliga gulliga ni som skriver att ni saknar min blogg. Det värmer 🙂

Jag har verkligen försökt att stänga av all stress och njuta av min ledighet och det har faktiskt varit väldigt skönt att koppla bort bloggen. Även om jag saknar att dela med mig så har jag ändå gjort det via instagram som är som en daglig bild och videodagbok. Jag har massor av bilder och material till bloggen.

Vi kom hem från Astrid Lindgrens Värld igår och hade magiska dagar där med vänner. Tänkte skriva ett inlägg om det. Något ni vill veta?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats