Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mina bilder och tankar från Loppis Babylove Event

Jag skrev ju lite om gårdagens event som Loppi hade. Det var väldigt bra anordnat och de bjöds på generösa goodiebags. De bjöds även på lättare lunch från Panini och dryck från Vitamin Well  (Jag drack en supergod med smaken rabarber/Jordgubb. Det var en modevisning med kläder från Me&I. Det var en barnvagns Catwalk där de visades upp vagnar från Carena, Britax, Thule, TFK, Cybex och Joolz. Vagnarna fick vi tävla om men tyvärr vann jag ingen och fick gå hem vagnlös. Däremot kan ni hitta vagnarna på Lekmers hemsida.

Leah fick testa välling från Ottos barnmat. Den är färsk, ekologisk och gjord på gräddmjölk och ekologisk havre. Leah älskade verkligen den här vällingen. Innan har hon fått pulvervälling och hon har ätit den men det här var något speciellt tyckte hon helt klart. Är ni intresserade av deras produkter besök de på Instagram: @ottosbarnmat eller facebook.com/ottosbarnmat 

 Vi fick information om LOPPIshopping som är en sida där vi som medlemmar får poäng när man handlar saker i deras anslutna E-butiker. Poängen får man senare växla in mot valfritt presentkort. Jag älskar denna typen av shopping!

Trygg-Hansa var på plats och visade vad man gör om ett barn sätter i halsen. Jag har ju gått en sådan kurs men ALLA bör kunna rädda en person i nöd så därför kan det aldrig upprepas för många gånger! Vi fick även en liten badboll och en vattenkanna till Leah som uppskattades av lilltjejen.

_DSC0024 _DSC0029

Konferenciern var Claudia som skötte allt otroligt proffsigt och bra (Här hittar ni hennes blogg) _DSC0038

Angelica

_DSC0050

Kajsa Stina, Ennis och Idde_DSC0056 _DSC0057

 

Sandra Dahlberg

_DSC0044

Paula

_DSC0078

Teresa

_DSC0012

 

Min fina vän Niki och hennes son Nelix i selen._DSC0108

I Goodiebagen fick Leah lite fina saker som jag visat på Instagram. Hon fick bland annat en Donout från Bombadill design, vi är riktiga donout älskare i den här familjen och det var så kul att Leah nu också får äta donout…Som aldrig blir gammal. Jag tror att jag ska shoppa lite där till Leah när hon fyller år (hon fyller ju 1år snart och sedan är det julafton också). Gå in och kika här på Bombadill Design.

_DSC0117

 Hon fick även en snuttefilt från lipfish. Den var så charmig och älskar att benen från apan inte sitter fast på filten.

 Alla bilder är ovan är tagna av mig och det är okej att låna bara ni länkar eller skriver att det är jag som tagit bilderna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. LOPPI

  Halloj!
  Vilket härligt blogginlägg! Jätteroligt att du ville komma på vårt LOPPIevent Babylove. Hoppas du fick en härlig dag fylld med massor av inspiration! 🙂

  Kramar,
  LOPPIgänget

 2. johanna

  vilka fina bilder. var inte själv på eventet men min gravida syster var. Hon tyckte överlag att det var bra men tyckte inte att goddiebagen var så riktad till henne som gravid. Den var hon ganska besviken över och gav bort det mesta till sin vännina. Jag suktade dock efter den. Ångrar lite att jag inte gick.

  1. justbeproud

   Tack, vad tråkigt att hon kände så. För det var ju en del saker till barnet och de saker kan ju barnet använda längre fram 🙂 Ja synd att du inte gick, vi kanske se på något event i framtiden 🙂

stats