Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mitt sista inlägg- Oro inför morgondagens snitt

Detta blir nog troligtvis mitt sista inlägg innan vi får träffa vår lilla bebis. Jag kommer inte blogga 3-5 inlägg om dagen nu men det tror jag att ni har förståelse för. Det kommer nog absolut dyka upp lite inlägg beroende på hur vi mår och hur allt går, ni får helt enkelt hålla utkik! 

Hur har denna dag varit? Den här dagen har varit en känslomässig bergochdalbana. Dagen började inte på bästa sätt men den blev mysig tillslut. Det blev ett riktigt storryck, städande, plockande och fixande inför bebis ankomst då jag kände att vi varit för coola och ingenting var fixat. Efter plockandet så blev det en hemmadag med världens roligaste Leah och mysiga hundar. Vi myste på tomten, Leah fick måla på stenplattorna utanför huset, vi har pussat och kramats massor och jag har burit på henne. Min rygg värker som attan (allt bärandes på Leah var värt det då jag vet att jag inte kommer få bära henne på länge) nu orkar inte min kropp vara gravid längre! 

När min mamma skulle hämta Leah så sprutade tårarna och när dörren stängdes så fulgrät jag. Alla dessa hormoner, känslor och tankar! Jag vet inte exakt hur många dagar vi får vara utan Leah och hundarna.

Jag har känt att många saker som oroar mig dykt upp denna vecka. Jag vet att bebis kan ha svårt att komma igång med andingen vid snitt och även fast det är naturligt så känns det jobbigt. Jag är rädd att Erik kommer behöva gå iväg och att jag blir själv. Jag är rädd att någonting ska vara fel på vårt barn eller att något slags snett med mig! Jag vet att jag inte kan förbereda mig eller göra någonting åt detta så det är dumt att oroa mig i onödan! Kände även att jag ville vara ärlig med mina tankar!

Nu ska jag mysa med Erik och äta grönsaker och dipp innan det är dags att fasta. Jag ska även njuta av de sista sparkarna i min mage då det troligtvis är sista gången jag upplever det! Snart får vi bebisgosa istället!
Tack till er alla som önskat oss lycka till! Det värmer! Det har smsats, mailats, skrivits på instagram, fb, bloggen och så har det ringts. Jag känner mig dum som inte orkat svarat på alla men tack allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. justbeproud

   Tack <3 (förlåt för sent svar, har läst allas kommentarer men inte hunnit sätta mig ner och svara)

 1. Jess

  Lycka till idag! :)Jag var också orolig och nervös för typ det mesta när jag skulle snittas.. Så förstår dina känslor och tankar. Men det kommer förhoppningsvis gå jättebra och snart har ni lille bebben i er famn! Tror pappan alltid får följa med för att tvätta, klippa navelsträngen osv medan du sys ihop. Så var det här men dom var bara borta några minuter innan de båda kom tillbaka och så snart de sytt igen mig fick jag hålla min son:) håller tummarna för er idag!

  1. justbeproud

   Min man fick sitta bredvid hela tiden och jag fick ha Liam på bröstet medan de sydde ihop mig 🙂 <3 Så bra som det kunde bli! (förlåt för sent svar, har läst allas kommentarer men inte hunnit sätta mig ner och svara)

 2. Jess

  Lycka till idag! Jag var också orolig och nervös för typ det mesta när jag skulle snittas.. Så förstår dina känslor och tankar. Men det kommer förhoppningsvis gå jättebra och snart har ni lille bebben i er famn! Tror pappan alltid får följa med för att tvätta, klippa navelsträngen osv medan du sys ihop. Så var det här men dom var bara borta några minuter innan de båda kom tillbaka och så snart de sytt igen mig fick jag hålla min son:) håller tummarna för er idag!

stats