Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nästa vecka är vår bebis här!

Började precis storgråta. Är så trött och slut nu! Orkar inte en dag till. Varje dag känns som en vecka. Illamåendet är hemskt och jag har inte sovit bra på flera veckor. Snart är detta över och vi får världens bästa belöning!

Glad att jag inte visste vilken resa vi skulle behöva gå igenom för då hade jag nog inte vågat. Så fort vi får träffa bebis så vet jag att jag kommer känna att jag skulle kunna göra om detta. Just nu känns det bara så himla tungt.

Känner mig som sämsta versionen av mig själv.

I helgen blir troligtvis den sista helgen utan bebis (om det inte drar igång tidigare).

Känner mig så klar med den här graviditeten nu. Vill bli en glad och rolig person som orkar. Orkar med livet! Tänk om jag kunde sova fram till det är dags! Det skulle vara en dröm!

 

Njut av graviditeten?!? Alla kan inte det! Denna graviditet är inte njutbar utan snarare en tortyr som jag bara vill ska vara över.

 

Slutgnällt, Ingen good vibe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats