justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nattångest

För mycket på en gång. Klockan är snart 04.00 och jag har inte somnat än. Längesen jag hade denna typ av ångestkänslor. Mår inte alls bra. För öppen? För privat?

 

Jag tror att många upplevt det. Eller jag vet att de flesta någongång upplevt ångest. Just nu känner jag mig som ensamast i världen även fast jag inte är det. Kan jag få någon att känna sig mindre ensam i detta så är detta inlägg värt det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Hej. Jag måste bara fråga i denna jobbiga tid. Du har psoriasis, har du hört om du är i riskgrupp? jag skrev mail till psoriasisförbundet och en annan specialist inom infektioner och enligt dem nej. Bara om man tar medicin som påverkar immunförsvaret och på så vis blir immunförsvaret inte så bra. Men det var i början jag frågade runt mars. Har du hört något? Alla har olika symtom såklart men ifall du pratat med någon. Tänkte bara höra lite med dig eftersom du också har psoriasis.

  2. Anna

    Jag vet precis hur det känns. Har varit där många ggr själv. Jag tycker absolut inte att du är för privat här. Tvärtom så är det de ggr du är öppen på riktigt som jag tror att folk känner igen sig och får sympati. Tex som när du så bra beskrev hur dåligt du mådde under graviditeterna. Kanske var det enklare för det känns mer legitimt fasten det inte är det? Jag dras till bloggare som vågar vara ärliga och öppna i hur de mår och inte bara låssas som att allt är bra. Då blir det bara platt och opersonligt tyvärr.
    Men stor kram till dig och hoppas att du mår bättre.

stats