Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Newborn fotografering

Idag är Liam 8 dagar gammal och något jag velat testa är newborn fotografering och hur kul är det inte att testa på sitt eget barn för första gången. Jag hade för ont när Leah var så liten men idag kunde jag testa litegrann. Här har ni ett litet smakprov på min goa lilla bebis.

Han tappade även navelsträngen idag så det börjar bli dags för ett premiärbad.DSC_2841

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. famakerberg

    Kan du inte berätta om i ett inlägg vilka inställningar du kör med på kameran? Jag har en canon hemma & försöker lära mig den så fort jag får tid då jag vill fånga mysiga ögonblick med min lilla son Liam. Men lyckas inte riktigt få bilderna på djupet om man säger så! Väldigt vackra bilder tar du! ?

    1. justbeproud

      Tack snälla, så svårt att säga vilka inställningar jag använder då jag fotar manuellt och det beror helt på vart vi befinner oss, vart ljuset är osv. Kan försöka skriva lite inlägg längre fram om lite fototips 🙂

stats