Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ni gör mig glad

Jag kikade in här första gången på jättelänge och jag blir chokad och glad att ni ändå är ett gäng som kikat in här trots att det ekar tomt. ❤️ Jag är tacksam att ni gör det och blir taggad på att vara mer aktiv. Jag förstår dock inte hur jag orkade blogga så mycket när barnen var små, podda, driva företag och pyssla med instagram och ratta barn och hundar, hemmet… Barnen var ett heltidsjobb! ?

Som ni vet älskar jag ju att dela med mig av livet precis som det är. Det bästa jag vet är ju när ni skriver att ni känner igen er, att ni uppskattar det jag skriver och det blir mer en dialog mellan er som läser och mig.

Så, här är jag och mycket har hänt sedan sist. Vi är uppe i en renovering. Långt ifrån klar! Jag är fortfarande inne i en bröllopssäsong och många roliga jobb framöver.

I helgen firade vi Liams födelsedag med familjen. Han fyllde ju i juli men nu fick han ha ett litet kalas för våra familjer. Han var väldigt nöjd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats