Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Olyckan och en mammig förkyld bebis har kört slut på mig

Denna helg är verkligen galet efterlängtad! Jag är helt slutkörd som mamma. De senaste två veckorna har jag inte sovit speciellt mycket. Jag kanske har sovit Max 2h i sträck. Jag har nog nästan vaknat en gång i halvtimmen de flesta nätterna då Liam sovit dåligt. Liam är fortfarande lite hostig och snorig och han är extremt mammig och vill ha närhet konstant. 

Olyckan med Leah och mitt samvete som jagat mig efter det har sugit mycket energi. Så lägger vi på sömnbrist och vår förkylda lilla mammiga bebis har gjort sitt. 

Det som fyllt på mitt batteri denna vecka har gjort att jag grejat den! Mysiga stunder med barnen, gravidfotograferingen, filmkvällen och mys med syrran var härligt!

Jag och Erik åt en mysig middag och vi ska nu mysa ner oss framför en film.

Du är så välkommen kära helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats