justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Presentation 

Sista månaderna har jag märkt att det är nya läsare som tittar in här. Det är jättekul! Vilka är ni? Lämna gärna en kommentar om vilka ni är!

Jag tänkte även att jag kunde köra en liten snabb presentation. Jag heter Nathalie och är 25år. Jag är gift med mannen i mitt liv, Erik. Vi har dottern Leah som föddes november 2014 och nu är ska få ett till barn och vi är beräknade 15 juli. Vi har två hundar, Nilla och Minou.

Vi bor i ett litet radhus i norrort i Stockholm. Jag är mammalediga! Utöver familj och vänner så älskar jag att fotografera och måla!

 Jag undrar vad vill ni läsa om eller se här på bloggen? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej! Jag heter Sofie och är 28 år. Jag hittade dig på instagram och nu håller jag på att bläddra igenom din blogg haha! Tycker att Eran dotter är så otroligt söt och charmig!
  Jag är gravid i vecka 12 och det är vårt första barn så vi googlar och läser allt om graviditet och barn:) Vi bor just nu i centrala Göteborg och kommer bo här i ett år till innan vår nybyggda(och större) lägenhet är färdig för inflytt där vår kotte kommer att få ett taget rum:) Jag pluggar till förskollärare och min trolovade är lärare. Jag älskar att läsa här, för jag känner igen mig så mycket! Har mått otroligt dåligt och tycker inte alls att det är mysigt att vara gravid. Känner mig som en sjuk och gammal person snarare än rund och go. Keep up the good work! kramar Sofie

  1. justbeproud
   justbeproud

   Hej Sofie, Vad kul att höra att du hittade min blogg genom instagram 🙂 Tack, ja hon är ett extremt busigt litet charmtroll. Fullrulle hela tiden! Grattis till din graviditet och vilken spännande resa du har framför dig! Tack snälla! Hoppas att det vänder och att du får njuta av din graviditet snart! Förra graviditeten mådde jag dåligt precis hela men denna vände det i vecka 17-18 och just nu kan jag även få prova på att njuta lite. Men jag om någon förstår dig precis! Det där gravidglowet vissa snackar om, snarare gravidgrön/blek. Kram Nathalie

stats