Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Rabarber i mängder

Häromdagen fick vi massor av rabarber från min svägerska och även några från vår granne som hade mycket rabarber. Vi har en rabarber på tomten men Erik har klippt ner den massor av gånger med gräsklipparen så de blir inte några bjussar direkt. De vi har haft på tomten har barnen doppar i socker.

 

Jag och Erik gjorde sagt på 1kg rabarber och sen tog vi resterna när vi silade av saften och gjorde rabarberkräm. Tilll barnens skolavslutning gjorde Erik en svingod knackig rabarberpaj.

Min svärmor ska ta med sig mer rabarber från min svägerska och jag längtar reda efter att göra mer saft och pajer. Vår frys har gått sönder så jag hoppas att den blir lagad snart så vi kan frysa in lite till pajer i vinter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats