justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Saknar min man

Dagen har varit stundvis supermysig och stundvis kaosig. Leah är som många andra treåringar väldigt testande. Hon lyssnar inte alls utan måste hela tiden göra det hon inte får några gånger extra så att jag blir arg. Hela dagen har varit så mer eller mindre. Ena sekunden myser vi och andra sekunden måste hon hoppa i soffan… 10 gånger till trots att hon vet att hon inte får eller hålla fast Liam i ett kramgrepp trots att han galllskriker och markerat att han inte vill.

Min fina mamma kom iallafall förbi på kvällen och det är jag väldigt tacksam för. Erik åkte vid 07 imorse till Ekerö och nu är han i Västerås och jobbar. Han lär komma hem tidigast 23 men tror snarare åt 00 tiden. Får se om jag orkar hålla mig vaken. Barnen sover och jag kikar på Bachelor! Hoppas de fortsätter sova. Båda barnen sover rätt dåligt med många uppvak. Det brukar sluta att man får springa en hel del när man är själv. Jag har inte fått träffat min man alls idag så jag saknar honom förstås. …glöm det jag skrev. Leah är vaken och ligger nu på mig i soffan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats