Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sconesbak och hemligt projekt

Igår morse vaknade jag och Leah rätt så tidigt. Vi hade då lite mor och dottertid och gjorde lite egna scones. Erik och Liam tog en rejäl sovmorgon och kom upp vid 10.15. Vilka sömntutor!

Jag hade rejäl huvudvärk så jag passade på ta ett bad och sedan tog jag en alvedon och gick och sov ett par timmar då Erik skulle på Guns and roses senare så behövde jag vara fit for fight. Erik åkte vid 16-tiden och då passade jag och barnen på att gå ut och ha lite picknick på tomten och leka lite i lekstugan. Vi hade det supermysigt och barnen lekte jättebra tillsammans,

Min mamma kom och hämtade upp Leah vid 17.30 då hon skulle få sova där. Det var längesen hon sov borta men det hade gått jättebra. De hann gå till en lekpark och hade det supermysigt.

Liam och jag myste massor och runt 21 kom min kompis Emma och vi planerade inför en hemlig sak som jag kommer att berätta om inom kort. Nyfikna? Liam var tokpigg och superglad och somnade vid 23.45. Puh. Erik kom hem jättesent. Imorse sov Liam till 09.30. Så skönt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats