Sista dagen i Samos  | Nathalie - Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf
justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Annons

Sista dagen i Samos 

Ligger nu på Potokaki beach. Stranden som ligger närmast oss. Idag är vår sista dag här och jag njuter. Jag läser böcker och låter solen värma mig, vattnet och blåsten får svalka mig! Denna verka har jag verkligen tagit semester från allt! Har mycket att skriva och dela med mig men har valt att bara låta allt vara. Jag behövde denna resa så otroligt mycket. Bara få vara Nathalie, koppla av, få sovmorgnar osv. 

Nu till hösten kommer det ske lite ändringar här på bloggen. Tack alla ni som presenterat er själva i tidigare inlägg och skrivit vad ni vill läsa mera. Ni som inte presenterat er. Gör det så blir jag överlycklig. Kram på er! Bloggen är igång som vanligt nästa vecka ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats