justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sjukstuga här hemma

Ja vabbruari härjar loss i detta hus. Förra veckan var jag risig… Halsont, hes, hosta och feber och lite snuvig. En liten förkylning som gav sig på en vecka så det är jag tacksam för. Jag hann endast vila en dag för sedan blev Leah sjuk (hostig och hög feber) som gick över till en rejäl öroninflammation. När vi ringde så sa de att de sällan skriver ut antibiotika men vi stod på oss. Liam har haft ett antal öroninflammationer så vi vet när det är på riktigt.

Läkaren kikade i Leahs öra och sa att det var en rejäl öroninflammation och att trumhinnan troligtvis skulle spricka inom två dagar. Leah fick antibiotika utskrivet som vi ger 3 gånger om dagen i 5 dagar. Hon får Alvedon och ipren samtidigt som smärtstillande och febernedsättande och hon har även haft vitlök i örat inlindat i en tuss (vissa säger att det kan förvärras men har hört så bra om detta så kändes värt att prova). Peppar peppar så känns det som att det går åt det bättre.

Men nu på kvällen så sa Liam att han hade ont i huvudet och även han var hostig. Jag kände på hans panna och kände direkt att det var feber. Är det något jag blivit riktigt bra på är det att känna vad någon har för temp genom att känna på pannan och jag gissar nästan alltid rätt 😂

Min mamma skulle ta Leah imorgon och på onsdag för att jag och Erik har galet mycket jobb denna vecka… Erik fick också feber nu på kvällen (han sa att han kände sig hängig tidigare under dagen) så nu kan inte han jobba… Erik och barnen blir hemma imorgon och övermorgon garanterat och jag har massor av jobb så jag hoppas att jag haft mitt nu och att det bara går åt det bättre. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats