Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ska jag sluta blogga?

Hej och tack till alla er som kikar in här! Livet rullar på så att jag knappt hinner med själv. Jag älskar att blogga och det blir som min lilla minnesbank där jag samlar allt jag gör. Jag känner däremot att jag inte prioriterar den utan den uppdateras när jag hinner med. Ett av mina nyårsmål var att uppdatera bloggen tre gånger om dagen och satsa på kvalité och bra bilder osv. När jag började jobba heltid så finns det mindre tid än vad jag hade räknat med och att ge familjen den tiden känns nu viktigare. Jag är super tacksam för att ni tar er tiden och kikar in här och även fast jag ser er i siffror i statistiken så saknar jag er respons och era kommentarer. Jag skyller inte på er som läsare men hade jag fått mer respons på inläggen så känns det mer som personer än bara lite siffror i statistiken. Förstår ni hur jag tänker?

Jag kommer att fortsätta uppdatera men kravlöst och när tiden finns. I perioder kommer jag säkert uppdatera dagligen i mån av tid. Hur känner ni som läser? Vad vill ni läsa? Vad vill ni se? Vill ni läsa om mitt jobb? Om barnen och familjen? Berätta och skriv gärna varför ni kikar in här och om ni saknar mig 🙂 Haha skämt och sido ni förstår min poäng…Hoppas jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Känn ingen press! På samma sätt som du har fullt upp med livet och inte hinner skriva, på samma sätt har jag fullt upp med livet och inte hinner läsa ? så skriv när lusten finns! Jag läser gärna om allt i ditt liv. Då mina barn är lika gamla som dina så är det kul att höra om familjen å allt. Men läser gärna om ditt jobb också. Stor kram!

 2. Nina

  Jag tittar in här dagligen men med tre barn omkring en så finns tyvärr sällan tid till att kommentera. Men ska försöka bättra mig på det. Har full förståelse för att det känna mer glädjande att få lite respons, det är ju mer personligt.
  Jag vill läsa om allt som har med ditt liv att göra. Det du känner att du vill dela med dig av. Men skriv när du orkar och vill, det ska komma från hjärtat. Ha kvar bloggen som ditt eget skriva av sig plank men inget måste för att bloggen ska skrivas. Det allra bästa blir när man är ärlig och sann utan att göra sig till bara för att. Känner igen mig i det ni gör. Vart tillsammans med min man i många många år och vi tar vår tid med varandra på stort allvar då vår relation är väldigt viktig trots småbarn. Många glömmer bort sig själva när man har småbarn. Vi är tyvärr inte själva mycket utan barnen men tar vara på vår tid på kvällarna efter 20 när alla barn sover.

  Med det sagt, Hahaha, så skriv när du känner för det och jag ska försöka bli bättre pp att kommentera också ❤️

  1. justbeproud

   Tack för din kommentar ❤️ förstår att du har fullt upp med tre barn. Jag kommer alltid att vara öppen och ärlig hör på bloggen. Vad kul att ni varit tillsammans så länge. Denna kväll somnade mannen med Liam ? tror att jag ger upp jag med och går och sover❤️

 3. E-A

  Åh du får inte sluta bligga! Men pressa dig inte till inlägg bara för att. Låt det vara en dagbok snarare. Det skulle vara så sorgligt om ni ”försvann”.
  Som sagt, tvinga dig inte utan låt det då komma mer sällan. Kommer ändå att längta efter dina inlägg! Kram

 4. Zara

  Äntligen ett inlägg igen, så känner jag!
  Ja, jag är sämst på att kommentera men jag kollar Dagligen efter nya inlägg och Ler när det kommit en nytt!

  Jag vill läsa om allt möjligt, men nu är jag sugen på hur ni får ihop vardagen när du börjat jobba! ??? tips & råd vad du tycker man ska tänka på, vad är tuffast? Enklast? Etc!
  Hamnar där till hösten med jobb, skola & lämna på två olika förskolor! Samt hushåll, sambo och djur på det!
  Vill oxå läsa om dig och Erik, ni verkar vara så bra på att hitta tid tillsammans utan barn, hur gör ni? Hur tänker ni? Även om man blivit större i familjen så anser jag att kärleken mellan vuxna måste tas hand om minst lika mycket men man får göra det på ett annat sätt. Hur gör ni? Hur visar ni varandra uppskattning? ?

  Kram!

  1. justbeproud

   Åh gulle dig <3
   Vad glad jag blir Zara 🙂 Superbra frågor jag ska försöka svara på dem i några inlägg <3 Tack för input. Jag lovar att skriva några inlägg till iallafall 😛 <3 Kram! Tack för att du tog dig tiden

stats