Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sluta blogga

Fick denna kommentar igår:

Och du. Snälla sluta inte att blogga! Så fin och mysig blogg. Om du inte har tid eller orkar, gör lite färre inlägg istället. Vore så tråkigt om du försvann 🙂

Hur glad blir man inte då? Jag såg att fina Sandra Rogers även skrivit om att sluta blogga.

Det är jättekul att blogga ibland… Vissa perioder har man tid, ork och inspiration och skriver gärna så fort man får chansen. I andra perioder finns inte tiden, inspirationen eller orken. Det blir istället en stress. Att sitta och tidsinställa inlägg för att ni som läser ska ha något att läsa.

Just nu finns det mycket att skriva om och jag har lite roliga saker att skriva om och roliga idéer. 

Erik har varit ledig och då får jag även lite mer tid till bloggandet.

Tack snälla Anna för din kommentar! Det gör mig oerhört glad att du uppskattar min blogg. 12301577_1642956562630467_5640660280152631974_n

Foto: Emma Schödin

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh vad roligt att du blev glad! Men jag menar det verkligen och jag tror även andra känner som jag även om de inte kommenterar.
    Det är liksom knasigt det där att en tar de bloggar en följer för givet. Jag skulle bli så ledsen om du slutade blogga eftersom att jag läser om ditt och L’s liv nästan varje dag. Hon föddes bara ngr månader innan min dotter och jag började följa dig när jag var gravid och känner igen så mycket av dina tankar, bekymmer och vardag. Därför måste du få veta det så att du får lite tillbaka på ngt sätt.
    Kram!

stats