justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Snälla vs Bittra

Glad att jag delade med mig av de mindre härliga kommentarerna som skrevs här på bloggen. Kärleken från alla de snälla väger ju upp mot i detta fall en liten bitter rackare!

Personen som lämnade den bittra kommentaren tog sig tiden att besöka min blogg igen och kommenterade ytterligare och det blir ju ännu mer tydligt att det är personen som är tokig som spenderar ännu mer tid på min alldeles förfärliga blogg! Det borde ju betyda att den här personen tycker om att läsa min blogg på något vis? Lite fint ändå!

Samtidigt så önskar jag att hon la sin tid på någon blogg som hon tycker om istället! Jag kan inte blocka henne även om jag så önskade, isåfall kanske det skulle hjälpa henne. Hon behöver ju samtidigt inte gå in här och läsa! Valet är som sagt hennes.

…Så till träsktrollet och alla andra troll som sitter bakom skärmarna och skriver trams… Ni som sprider elakt och negativa kommentarer i andras bloggar och på sociala medier… läs mina tips nedan!

  1. Hamnar ni på en blogg som ni inte gillar, surfa bara vidare på något annat istället!
  2. Lägg inte ner er dyrbara tid på någon ni inte gillar!
  3. Gå inte in på en blogg igen om ni inte gillar hur den skriver!
  4. Har man inget snällt att skriva så skriv inget alls.
  5. Tips att ta till er tipsen ovan!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats