Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Snart drar allt igång

Jag är verkligen taggad inför den här hösten. Jag har två bröllop nu i September och sedan åker jag och min kollega Emma till Mallorca och håller i en workshop för andra fotografer. Det ska bli så kul att göra detta tillsammans med Emma för vi har verkligen planerat järnet och vi ska träffas imorgon också.

Efter workshopen kommer även min familj ner och vi ska ha semester. Barnens mormor och farmor flyger även ner dem med ett par dagar och det ska bli så himla mysigt. Liams första utlandsresa och första resan med hela familjen. En semester som känns super när jag haft så otroligt mycket att göra.

Vad jag längtar mer efter hösten är varma tjocktröjor, tända ljus, grytor, filtar och massor av roliga program som släpps. Jag är ju en riktig dokusåpa galning. Jag älskar Paradise hotel och ex on the beach. Förra året var jag bjuden på vip visningen av Paradise hotel på Café Opera och jag tog med mig min kompis Mikaela och vi hade en helt galet rolig kväll.Jag kommer ju att följa alla slaviskt så Erik får spela mycket tv-spel i höst ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats