Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Sommarfest på förskolan

Igår var det sommarfest på barnens förskola. Det var väldigt mysigt men rackarns vad kallt det var. Det bjöds på sång, fika och tipsrunda.

Idag kom Emma förbi en sväng. Hon hade mycket plugg och jag mycket jobb men det var mysigt att sitta tillsammans och få sällskap några timmar.

Idag har jag redigerat massor och svarat på mail. Fått massor gjort vilket var väldigt härligt! Jag ska snart gå och hämta barnen. Önskar bara att min dator blir klar snart. Maten är klar tills barnen kommer hem iallafall så jag ska lägga all min tid på lek och bus när jag hämtat dem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats