Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Stor hemlighet

Idag släpper jag och min vän Emma en stor hemlis! Vi har nämligen blivit med podd! Välkommen in – Emma & Nathalie heter den. Så himla roligt! Igår spelades den in och nu finns den uppe på Itunes. Den går tyvärr inte att söka på förens om någon/några dagar men om ni trycker nedan kan ni lyssna på den.

Tryck här för att komma till podden

Jag/vi skulle bli så otroligt glada om ni har lust att gå in och lyssna på premiäravsnittet. Ni får gärna recensera och kommentera i itunes. Jag vet att jag pratar alldeles för snabbt i detta avsnitt men det ska jag tänka på extra mycket nästa avsnitt.

Hela gårdagen höll vi på och trixade och fixade. Det var inte alls lätt vill jag lova! Många timmars svett och skratt så fick vi till slut ihop podden och även upp den! Vi har massor av härliga och spännande ämnen på lager men har ni något som ni vill att vi tar upp maila gärna [email protected] 

54337_10151234640436084_873043010_o

Hoppas ni följer vår poddresa och vill dela den här glädjen med oss 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Har lyssnat på första avsnittet nu. Så bra!! Längtar efter nästa så mycket!!! Gör dem gärna längre ? och jag röstar för att ni släpper avsnitten på fast dag.
    Hurra!!!

    1. justbeproud

      Åh vad glad jag blir 🙂 Nu finns nästa ute:) Så gullig du är! Tack för feedback ska ta upp det med Emma 🙂 Hurra vad du är bra!

stats